100% HUMAN

100% HUMAN is de plek voor Organisatie Begeleiding & Advies en Integrale Therapie in een landelijke omgeving. Gelegen in het groen van de oorspronkelijke Valepeel op de grens van Brabant en Limburg in Someren. Omgeven door 31 hectare weilanden vind je een plek voor ontwikkeling en herstel in een veilige en informele sfeer op de woonboerderij.

Blijvende gedragsverandering

100% HUMAN richt zich Mens & Organisatie. De informele sfeer is hartelijk en toegankelijk. Het veelzijdige aanbod is ontwikkelings- en resultaatgericht, contextueel en systemisch van aard.

Deelnemen aan de trainingen, supervisie, intervisie of coaching laat zien wie jij bent. Wat is je drijfveer? En diepste reden van bestaan? Hoe kun je door chaos en crisis tot vernieuwing komen? Bij 100% HUMAN word je uitgenodigd om te onderzoeken en uitproberen. Te falen, erom lachen, te creëren. Vallen èn weer opstaan.

Het gaat om meer dan alleen loslaten van wat je niet meer nodig hebt in je leven. Of het accepteren of aanvaarden van je beperkingen. Maar ook jezelf erkennen en serieus nemen. Zodat je eindelijk kan worden waarvoor je bedoeld bent. Authentiek; een eigen persoonlijkheid, die zelfstandig keuzes kan maken onder alle omstandigheden.

Herstel en ontwikkeling

Patricia oprichtster van 100% HUMAN is begeleidingskundige en complementair therapeut. Ze heeft ervoor gekozen om integratief te werken. Dat wil zeggen dat zij werkt met interventies en tools vanuit verschillende theoretische stromingen en tradities. Daardoor kan Patricia maatwerk leveren en op die manier kijken naar wat nodig is om het meest blijvende effect voor mens en organisatie te faciliteren.

Leren leren, leren werken, leren reflecteren en leren leven, is wat op nummer 1 staat bij 100% HUMAN. Patricia maakt het tot haar taak om te achterhalen wat iemands visie en missie is en stimuleert daarbij op haar eigen wijze om tot actie over te gaan. Deskundig begeleid ze je tot een expert in je eigen persoonlijke proces en de organisatie tot een krachtgerichte- en resultaatgerichte werk- en leeromgeving.

De locatie

100% HUMAN en Hof van Pomona vormen samen de plèk om uit te rusten en bij te tanken.

Tijdens trainingen nuttig je de lunch in de orangerie, de grote leefkeuken of op het overdekte terras. In de pauze loop je tussen de weilanden over het koeienpad of rechtstreeks De Peel in. Er is er een atelier voor de (beeldende) creatieve sessies, een trainingslokaal en een praktijkruimte voor lichaamsgerichte therapieën.

De gastvrije locatie is niet alleen uitermate geschikt voor diverse workshops, maar ook voor belevingsdagen van groepen en bijeenkomsten voor bedrijven. Deze inspirerende dagen worden dan in overleg en op maat samengesteld.