Hi, welkom op deze pagina.

Ik ben Patricia Buis-Iven en al vroeg in mijn leven kwam ik erachter dat mijn hart ligt in het begeleiden van mensen en heb toen het besluit genomen mijn hart te volgen. Met mijn scherpe blik, creatieve- en communicatieve vaardigheden dring ik snel tot de kern. De kern van een verhaal, misschien wel jouw verhaal, is iets waar ik altijd naar opzoek ben.

Omdat ik word geraakt als ik mensen zie lijden. Als de sprankel in hun ogen is verdwenen door trauma, chronische pijn of struggle van welke aard dan ook. Ontroerd als ik mensen zie worstelen om teleurstelling en verdriet te boven te komen en warm van binnen door het ontwikkelings-proces dat mensen en ondernemingen doorlopen in hun transitie.

Van jongs af aan werd ik al gezien als gevoelig en ik benut deze kracht om anderen een stap verder te helpen in het leven. Ik kijk naar de bron in plaats van dat ik symptomen bestrijd. Hierdoor is een lang blijvend effect merkbaar.

Mijn dagen zijn gevuld met een onuitputtelijke motivatie om alles uit het leven te halen. Het volgen van een natuurlijke leefstijl in combinatie met spiritualiteit en verschillende vormen van creativiteit vormen de inspiratie en passie tot 100% HUMAN en Hof van Pomona in zijn huidige vorm.

Warme groet,

Patricia