SPIRITUALITEIT IN BEDRIJF

Als Management Consultant word 100% HUMAN steeds vaker ingezet bij organisatorische vraagstukken en helpt klanten zich aanpassen aan de steeds sneller veranderende wereld om zich heen.

Spiritualiteit:

Spiritualiteit is de wetenschap die zich richt op volledige integratie van het leven. Gedurende het traject gaan we samen oplossingsgericht op zoek naar onbenut kapitaal met als doel meer zingeving, motivatie en integreren van kwaliteiten om duurzaam betekenis te geven aan het leven dat bij jou of je werknemer past.

100% HUMAN bied volledige ondersteuning bij:

  • Betrouwbaar leiderschap: Inzicht en bewustwording in eigen leiderschapsstijl. Begeleiding op maat voor een groter zelfbewustzijn en intrinsieke motivatie. Voor een sterke en evenwichtige persoonlijkheid die het vertrouwen wil winnen van z’n omgeving.
  • Conflictmanagement; bemiddeling tussen werkgever, werknemer en teams.
  • Herstelbegeleiding bij (hoog) ziekteverzuim.
  • Talentmanagement; Aannemen, ontwikkelen en behouden van talenten. Doorsta stormen en investeer in de continuïteit en aanpassingsvermogen van de onderneming op de korte en lange termijn.

Werkwijze:

Na een kennismaking kijken we of er een klik is om samen te werken. We maken doelstellingen: waar loop jij, je werknemer of jouw team tegenaan? Wat wil jij aan het eind van de sessie(s) bereikt hebben? Heldere doelen zodat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten en jij meer dan tevreden bent!

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend Contact op voor een afspraak of een offerte op maat.